ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων στέγασης ακαδ. έτους 2017-2018

 

       Λόγω των θερινών διακοπών του Πανεπιστημίου Κρήτης, το Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου θα ανοίξει ξανά στις 21 Αυγούστου 2017.

Όποιος/α δε βρήκε τον αριθμό μητρώου του/της στη λίστα που ανακοινώθηκε ή διαφωνεί με τον αριθμό των μορίων, θα πρέπει να στείλει το ερώτημα ή τη διαφωνία του/της στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας.

Τυχόν ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017.

       Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε ενέργεια οπωσδήποτε να ελέγξετε το ακαδημαϊκό σας e-mail για τυχόν μηνύματα από τη Φοιτητική Μέριμνα σχετικά με την αίτησή σας, διότι υπάρχει ενδεχόμενο να σας έχει ζητηθεί να μας στείλετε με e-mail κάποια δικαιολογητικά προκειμένου να αξιολογηθεί η αίτησή σας.

Σ’ αυτή την περίπτωση ΔΕ θα χρειαστεί να υποβληθεί ένσταση, παρά μόνο να μας στείλετε με e-mail άμεσα & σωστά τα σχετικά δικαιολογητικά.

 

Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου