Αίτηση Θερινής Διαμονής 2017  στις Φοιτητικής Κατοικίες του Πανεπιστημίου Κρήτης

 

Δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης οι οποίοι αντιμετωπίζουν α) σοβαρά προβλήματα υγείας ή β) πρέπει να ολοκληρώσουν ακαδημαϊκές υποχρεώσεις: εργαστηριακές, πτυχιακές, σεμιναριακές εργασίες, ή πρακτική άσκηση, τα οποία αποδεικνύονται με βεβαίωση του εποπτεύοντος διδάσκοντα, να αιτηθούν την δωρεάν παραμονή τους σε Φοιτητική Κατοικία του Πανεπιστημίου Κρήτης κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο, Αύγουστο 2017. 

Οι αιτήσεις γίνονται με την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας έως την αποκλειστική προθεσμία 30/5/2017, με απαραιτήτως παράλληλη αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών (σκαναρισμένα) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για Ρέθυμνο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και για Ηράκλειο:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο στο μήνυμα σας : Θερινή Διαμονή 2017 <ονοματεπώνυμο>.

Για την ταυτοποίηση σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ιδρυματικό σας email στο οποίο θα πάρετε επιβεβαίωση υποβολής.

Η φόρμα της  υποβολής αιτήσεων βρίσκεται στην καρτέλα "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ"  με τίτλο "Αιτήσεις θερινής διαμονής 2017" :  http://www.merimna.uoc.gr/index.php/el/erwthmatologia

Επισημάνσεις:

1. Οι αιτήσεις αξιολογούνται μόνο με την αναγραφή του ιδρυματικού σας e-mail και την παράλληλη αποστολή των δικαιολογητικών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Φοιτητικής Μέριμνας μέσα στην αποκλειστική προθεσμία που αναφέρεται παραπάνω. 

2. Οι βεβαιώσεις των Καθηγητών που αποστέλλονται στη Φοιτητική Μέριμνα, πρέπει να φέρουν σφραγίδα από τη Γραμματεία του Τμήματος.

 

Γραφεία Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου / Ηρακλείου