Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου  Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου
Πανεπιστήμιο Κρήτης Πανεπιστήμιο Κρήτης
Κτίριο Διοίκησης ΙΙ, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, 70013 Ηράκλειο Κτίριο Διοίκησης, Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, 74100 Γάλλος
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2810-394879
  28310-7 7738
   
Βουλγαράκη Μαρία, MSc, Οικονομολόγος
Γιαννούλη Μαρία
Αναπληρώτρια Προϊσταμένου Τμ. Εκπαίδευσης και Έρευνας Προϊσταμένη Τμ. Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης
Υπεύθυνη Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου Υπεύθυνη Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου
  2810-394899   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   28310-77947    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   
Τσιμπινός Γεώργιος, Χημικός Σαλβαράκης Στέλιος
Υπεύθυνος Γραφείου Στέγασης Φοιτητικής Κατοικίας Ηρακλείου 
Υπεύθυνος για θέματα Σίτισης & Διαχείρισης Φοιτητικής Κατοικίας
  2810-394888   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   28310-77729   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ζωάκης Παντελής
Σκουλούδη Ελισάβετ-Χρυσή
Υπεύθυνος Κέντρου Εξυπηρέτησης Φοιτητών Φοιτητικής Κατοικίας Υπεύθυνη για θέματα Στέγασης & Διαχείρισης Φοιτητικού Πολιτιστικού Κέντρου ΞΕΝΙΑ
  2810-394896 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
28310-77946   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   
Λιαδάκη Ιωάννα Δαφέρμου Ειρήνη
Υπεύθυνη Φοιτητικού Πολιτιστικού Κέντρου Υπεύθυνη για θέματα Σίτισης & Διαχείρισης Φοιτητικής Κατοικίας
  2810-394883   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   28310-77901   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 Σαλούστρου Μαρία (σε άδεια)