ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Παράδοση δωματίων από φοιτητές που φιλοξενήθηκαν στη φοιτητική κατοικία κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο & Αύγουστο 2017

 

Ρέθυμνο, 24/8/2017.

 

       Ενημερώνουμε τους φοιτητές οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στις φοιτητικές κατοικίες Ρεθύμνου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017 και οι οποίοι ΔΕ δικαιούνται στέγαση στο ακαδημαϊκό έτος 2017-18, ότι πρέπει να παραδώσουν το δωμάτιο και τα κλειδιά το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου 2017. Στην περίπτωση που επιθυμούν διαμονή για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να μετακινηθούν στο Ξενία.

       Οι φοιτητές οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στις φοιτητικές κατοικίες Ρεθύμνου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017, δικαιούνται στέγαση στο ακαδημαϊκό έτος 2017-18 και η αίτησή τους συγκέντρωσε από 8 μόρια και περισσότερα, μπορούν να παραμείνουν στα δωμάτια που φιλοξενήθηκαν το καλοκαίρι. Στην περίπτωση όμως που επιθυμούν να επιστρέψουν στο δωμάτιο που είχαν κατά το ακαδ. έτος 2016-17 θα πρέπει να το πραγματοποιήσουν από την Παρασκευή 25 Αυγούστου μέχρι και την Τρίτη 29 Αυγούστου και να παραδώσουν τα κλειδιά των καλοκαιρινών δωματίων στο γραφείο της Φοιτητ. Μέριμνας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

       Οι φοιτητές οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στις φοιτητικές κατοικίες Ρεθύμνου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017, αιτήθηκαν στέγαση για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 και η αίτησή τους συγκέντρωσε 7 μόρια και λιγότερα θα πρέπει να αποχωρήσουν από τα δωμάτια που φιλοξενήθηκαν και να παραδώσουν κλειδιά το αργότερο μέχρι την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017. Στην περίπτωση που επιθυμούν διαμονή για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα πρέπει να μετακινηθούν στο Ξενία, προκειμένου να προχωρήσουμε απρόσκοπτα τη διαδικασία στέγασης με τους δικαιούχους φοιτητές.

 

Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου