ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Παραλαβή δωματίων/κλειδιών από δικαιούχους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

 

Ρέθυμνο, 24/8/2017.

 

       Ενημερώνουμε τους φοιτητές που αιτήθηκαν στέγαση για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 και των οποίων η αίτηση συγκέντρωσε:

  • 10 μόρια και περισσότερα (10, 11, 12 & 13), ότι θα μπορούν να παραλάβουν κλειδιά από το γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας το διήμερο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2017,
  • 9 μόρια, ότι θα μπορούν να παραλάβουν κλειδιά το διήμερο 4 και 5 Σεπτεμβρίου,
  • 8 μόρια, ότι θα μπορούν να παραλάβουν κλειδιά το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου,
  • 7 μόρια, ότι θα ειδοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση (ονομαστικά) εφόσον προκύψουν κενές κλίνες σε δωμάτια.

      Οι φοιτητές έως και τα 8 μόρια, που λόγω συμμετοχής τους στις εξετάσεις, χρειάζονται δωμάτιο νωρίτερα, μπορούν να παραλάβουν κλειδί πρίν από τις παραπάνω ενδεικτικές ημερομηνίες, αλλά όχι νωρίτερα από τις 31 Αυγούστου. Οι φοιτητές με 7 μόρια και λιγότερο θα μπορούν να εξυπηρετηθούν για την εξεταστική περίοδο στο ΦΠΚ-Ξενία.  

      Όποιος φοιτητής ανήκει στις πιο πάνω κατηγορίες μορίων και για οποιονδήποτε λόγο αδυνατεί να παρευρεθεί αυτοπροσώπως τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να παραλάβει κλειδί θα πρέπει έγκαιρα (πριν τις αναγραφόμενες ημερομηνίες) να ενημερώσει με e-mail τη Φοιτητική Μέριμνα απαντώντας στα εξής δύο ερωτήματα: 1. αν ενδιαφέρεται για να παραλάβει δωμάτιο και 2. ποιά ημερομηνία θα προσέλθει στη Φοιτητ. Μέριμνα για το κλειδί.

       Σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου (συνεδρία 352/26-5-2016) οι φοιτητές που θα διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες του Π.Κ. από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 και εξής θα πρέπει να καταβάλουν ποσό ύψους ενενήντα ευρώ (90 €) ως «εγγύηση καλής χρήσης του δωματίου τους» και η οποία θα επιστρέφεται κατά την αποχώρηση των φοιτητών στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά από ενυπόγραφη βεβαίωση του Διαχειριστή της Φοιτητικής Κατοικίας για την καλή κατάσταση του δωματίου τους. Η κατάθεση του ποσού της εγγύησης θα γίνεται στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό  ΙΒΑΝ: GR7601713740006374030020251 του Πανεπιστημίου Κρήτης και ως αιτιολογία πρέπει να αναγράφει: «Ονοματεπώνυμο φοιτητή», «Αριθμός Μητρώου» & «Φοιτητική Κατοικία Ρεθύμνου».

Χωρίς την προσκόμιση του καταθετήριου της Τράπεζας ο φοιτητής δε μπορεί να παραλάβει κλειδί.

 

Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.